Fogás: leves, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy fazékban vizet forralok és amikor fő, beleteszem a megtisztított, megmosott tyúkot, egészben és sóval ízesítem. Amikor a hússal együtt újra felforr, takarékra állítom a lángot, leszűröm a leves habját, hozzáadom az alaposan megmosott belsőségeket és a megtisztított leveszöldséget. Szemes borssal fűszerezem és lassú tűzön főzöm. Addig főzöm, amíg a hús teljesen puha nem lesz. A fazekat leveszem a tűzről, a levest hagyom ülepedni, majd leszűröm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
viragbaba
2013.12.23 14:39
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fazékban vizet, hússal együtt, leves habját, alaposan megmosott, megtisztított leveszöldséget, fazekat leveszem, levest hagyom, leveszöldséget, megtisztított, megtisztított, Tyúkhúsleves, belsőségeket, ételízesítő, levestészta, beleteszem, fűszerezem, takarékra, hozzáadom, megmosott, sárgarépa, csirkemáj, megmosott, egészben, leszűröm, ízesítem, fazékban, forralok, vegyesen, ülepedni, leszűröm, étvágyat, leveszem, teljesen, hagyma, szál petrezselyemgyökér, egész tyúk, levestészta, szál sárgarépa, csirkemáj zúza szív vegyesen, zeller, karalábé, csipet ételízesítő, csipet,
|
|
|
|
|